Nieuws

Bij het schrijven van een kopie met het doel om goed te rangschikken in de organische zoekresultaten, is dit niet automatisch gelijk aan blogposts. Hoewel je blog een geweldige plek kan zijn om je te richten op de termen waarnaar mensen in de “top van de trechter” mogelijk op zoek zijn, is het niet altijd de belangrijkste inhoud voor jou om te schrijven.

Er moet een strategie achter de kopie zijn die u schrijft om ROI te realiseren. Zorg ervoor dat uw product- en servicepagina’s goed zijn geschreven met trefwoordgerichte kopie voordat u doorgaat met het schrijven van blogberichten.

Een boost is belangrijk voor je website

Veel mensen hebben de zorg wanneer ze gaan zitten om een ​​kopie voor hun website te schrijven dat ze veel moeten schrijven om te tellen voor SEO-doeleinden. Het volgende belangrijkste punt om te begrijpen is dat de zoekmachines pagina’s willen rangschikken die het beste de zoekopdracht van een gebruiker beantwoorden. De lengte van de kopie op de pagina die ze rangschikken, is op zichzelf geen ‘rangschikkingsfactor’ als het gaat om SEO voor kleine bedrijven. Het aantal woorden heeft geen invloed op hoe hoog de zoekresultaten op uw pagina worden weergegeven.

Schrijf in plaats daarvan een kopie met de lezer in gedachten. Schrijf je genoeg voor hen om het antwoord te krijgen dat ze nodig hadden toen ze begonnen met zoeken? Voor productpagina’s kan bijvoorbeeld een beschrijving van het product voldoende zijn. Het is niet nodig om honderden woorden te schrijven, tenzij het product vereist dat het voldoende wordt beschreven.

Ja, er zijn onderzoeken uitgevoerd die suggereren dat de langere pagina’s met kopieën een betere kans hebben om hoger te scoren dan kortere pagina’s met kopieën. Gezien de complexiteit van de algoritmen van de zoekmachine is dit echter waarschijnlijk te wijten aan andere factoren dan de lengte van de kopie zelf.

Dit betekent ook dat het geen zin heeft om een ​​schema voor het schrijven van een blog te hebben dat je meer in het schrijven van een kopie dan je tijd hebt. Schrijf alleen een kopie voor uw site die een strikt doel heeft.

‘Geef uw exemplaar aan iemand anders om te lezen en vraag hem om te zien welke zoekwoorden u gebruikt’

De beste manier om te kopiëren voor SEO is om vragen van mensen te beantwoorden

De beste strategie voor het schrijven van een kopie is om ervoor te zorgen dat u een kopie schrijft die zoekers zoeken. Dit betekent onderzoek doen naar zoektrends en -volumes als het gaat om SEO voor kleine bedrijven. Er zijn gratis tools beschikbaar, zoals Google’s eigen Zoekwoordplanner, om een ​​idee te krijgen van hoeveel mensen per maand op zoek zijn naar uw doeltermen.

> Zie ook: Tien manieren waarop kleine bedrijven hun SEO gemakkelijk kunnen verbeteren
Kijk naar ‘Mensen vragen ook’

Je hebt misschien een idee van het soort termen waarnaar mensen op zoek zijn om op een website zoals die van jou te landen, maar er kunnen andere zijn die je niet hebt overwogen. Een snelle manier om ideeën op te doen over populaire zoektermen die verband houden met uw doelsleutelwoorden, is door te kijken naar de “Mensen vragen ook” -suggesties van Google wanneer u een zoekopdracht uitvoert.

Voer een van de belangrijkste zinnen in waarvan u weet dat gekwalificeerd organisch verkeer naar uw site naar Google kan worden geleid en scrol omlaag totdat u de tabbladen ‘Mensen vragen ook’ ziet. Gebruik deze als inspiratie voor andere zoektermen en bekijk hun zoekvolume. Zodra u erop klikt, zal Google er meer invullen. U kunt een lange lijst met gerelateerde zoekwoorden krijgen om uw SEO voor kleine bedrijven te helpen en deze te doorlopen om te begrijpen met welke termen uw doelgroep zou zoeken.
Kijk op forums voor wat mensen willen weten

Wat Zijn De 3 Beste E-mailmarketing Softwareprogramma’s

 

Mail, Camp heeft alle wensbare functionaliteiten zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak. Compleet maar toch eenvoudig in gebruik. Dat is het idee. Van basic features tot geavanceerde functies om het maximale uit uw email marketing activiteiten te halen.

Hoe Start Je Met E-mail Marketing? Een Complete Uitleg

Mail, Camp levert gebruiksvriendelijke nieuwsbrieven software tegen de beste tarieven in de markt (email marketing). Of u nu veel of weinig mailt, Mail, Camp heeft altijd scherpe tarieven die passen bij uw volume. En bent u een grote verzender? Schaf dan eenmalig onze software aan. Dat is uniek en zorgt ervoor dat u aanzienlijk bespaart op uw e-mail marketing- / verzendkosten.

Gemakkelijk En Gratis Nieuwsbrieven Versturen

Je start met een online business of je wilt je huidige business uitbreiden door met e-mailmarketing aan de slag te gaan. Uiteraard ga je niet één voor één je contacten een mail sturen, maar ga je op zoek naar een e-mail marketing software. Dan kom je een hele reeks software tegen en weet je niet meer welke te kiezen, wat is nu de beste? Wat de beste e-mail marketing software is, dat hangt ervan af wat jij precies nodig hebt. Dat kan voor jou anders zijn dan voor mij en is voor een starter heel anders dan voor een ondernemer die 100.

Daarom heb ik verschillende software op een rijtje gezet en ben deze gaan vergelijken. Wat kan je ermee, wat zijn de prijzen, waar wie is het geschikt. Wil je meteen door naar de software, ga dan gerust al naar onderen, daar licht ik elk programma toe. Voor diegene die relatief nieuwe zijn met e-mail marketing, wil ik eerst even uitleggen wat e-mailsoftware anders maakt dan zelf gewoon een mail te sturen.

Maak Een Nieuwsbrief Online Met Gratis Sjablonen

Nieuwsbrief Tool - E-mailmarketing

Voordat je je mail naar al je contacten kan je deze best even testen. Staat alles goed in de mail en heel belangrijk, werken alle links. Met e-mail software kan je als de mail klaar is deze naar je zelf of iemand uit je team sturen als test. Klopt er iets niet, nog een spellingsfout, dan kan je deze eerst aanpassen en opnieuw testen totdat je helemaal tevreden bent.

Contacten zijn personen die hun naam en e-mailadres bij jou hebben achter gelaten. Het kan zijn dat je nog veel meer info hebt, zoals het adres, geboortedatum,… maar meestal heb je voldoende aan de voornaam en e-mailadressen. Deze komen in lijsten te staan (email marketing campagne). Je kan meerdere lijsten hebben zodat je weet via welke weg deze personen gekomen zijn of welk product ze bij jou gekocht hebben. De personen kunnen in je mailsysteem komen via een optin-pagina of popup waarin een bezoeker zijn of haar gegevens kan achterlaten. Ze schrijven zich dan in op je nieuwsbrief -beter- ze downloaden een gratis ebook, volgen een gratis cursus.

Nieuwsbrief Maken Overzicht Van Online Nieuwsbrief Software

Deze moet je meestal opslaan als csv. Uiteraard mag je niet zomaar e-mailadressen gaan importeren, maar het kan zijn dat mensen in je fysieke winkel hun gegevens hebben achter gelaten. Wat ik zelf ook doe is als ik op een beurs sta, een blad leggen waar mensen hun naam en mailadres kunnen opschrijven als ze op de hoogte willen blijven. Deze mensen importeer ik dan in de lijst “via beurzen en events”..

Je wilt waarschijnlijk zelf ook geen spam in je -meestal toch al te overvolle- mailbox. Dus je stuurt alleen naar de mensen die hun gegevens achtergelaten hebben. Maar soms beslissen zij dat ze je info niet meer nodig hebben of dat ze zich op alles waarvoor ze zich hebben ingeschreven gaan uitschrijven. Het is dus belangrijk dat je mails een uitschrijflink of uitschrijfknop bevatten en dat deze mensen dan automatisch ook geen mails meer van je zullen ontvangen. Als je e-mailmarketing software gebruikt, dan ben je daarvan voorzien. Ik zie helaas nog wel eens dat ik mails in mijn inbox krijg die niet via e-mailmarketing software verstuurd is.

Een andere geweldige manier om een ​​idee te krijgen van de onderwerpen waarin uw publiek geïnteresseerd is, is door online te kijken naar de forums en websites die zij vaak bezoeken. U kunt bijvoorbeeld de populaire website Reddit gebruiken om een ​​”sub-reddit” over uw branche te vinden. Van daaruit krijgt u een idee van de soorten vragen die ze hebben. Schrijf een kopie die dit aanpakt. Het is waarschijnlijk dat uw publiek zich tot Reddit wendt om de vraag te stellen, dan bestaat het antwoord nog niet online.

Schrijf met sleutelwoorden in gedachten, maar wees niet te technisch

De sleutel tot het schrijven van een goede kopie voor SEO is om het te schrijven voor uw publiek en niet voor de robots van zoekmachines. Uiteindelijk zijn de algoritmen erg geavanceerd en kunnen ze niet voor de gek worden gehouden door je doelsleutelwoorden vaak te gebruiken. Het is ook belangrijk om te onthouden dat u probeert uw exemplaar bovenaan de pagina’s van de zoekmachines te krijgen, zodat uw doelgroep het vindt en uw site bezoekt. Als ze op uw webpagina terechtkomen en het is geschreven om veel zoekwoorden te proppen, is het onwaarschijnlijk dat ze voldoende onder de indruk zullen zijn van uw merk om lang op uw site te blijven.

Schrijf uw exemplaar om bezoekers te betrekken die het te zien krijgen, maar houd rekening met de belangrijkste zinnen die u op die pagina target. De kunst is om een ​​paar nauw verwante termen te selecteren om per pagina te targeten en deze vervolgens in de kopie te gebruiken wanneer dit zinvol is. Een goede test is om uw conceptexemplaar aan iemand anders te laten lezen en hen te vragen of zij kunnen vertellen welke zoekwoorden u gebruikt. Als ze dat kunnen, heb je ze misschien te veel gebruikt.
Het is beter om een ​​bestaande kopie te optimaliseren dan om meer te schrijven

Een sleutel voor iedereen die weinig tijd heeft maar graag een goed gerangschikte site wil hebben, is om te onthouden dat u het meeste uit de kopie kunt halen die u al op de site hebt voordat u meer schrijft.

Kijk naar de webpagina’s die op pagina’s twee of drie staan ​​waar nog niet veel SEO-werk aan is gedaan en kijk of je ze kunt optimaliseren door ze beter te richten op de sleutelwoorden waarvoor ze al in rang staan, zodat ze de zoekresultaten beklimmen .
3 toptips om te onthouden

Er is geen vast aantal exemplaren die u per maand moet produceren, of de lengte die het moet hebben als u het wel schrijft
Zorg ervoor dat zoveel kopieën die u wel kunt schrijven, zijn geschreven met het doel te rangschikken voor bepaalde zoektermen
Vergeet geen kopie die u al op uw site heeft

Lees meer via

linkbuilding
gratis linkbuilding
handmatige linkbuilding
linkbuilding 2020
seo linkbuilding tips
linkbuilding belgië
linkbuilding bureau
linkbuilding agentur
linkbuilding tarieven
linkbuilding voorbeeld
linkbuilding diensten
linkbuilding uitbesteden
linkbuilding 2018
linkbuilding bedrijf
linkbuilding campagne
linkbuilding cursus
linkbuilding pakket
linkbuilding spanje
linkbuilding specialist
linkbuilding websites